Literatura

Gorące Pozdrowienia ;] (wiersz)

Magda foryś

Jak każda książka zaczyna się wstępem, a każda noc marzeniem tak ja ten list zaczynam gorącym pozdrowieniem. Uśmiech dla wszystkich serce, dla ciebie. Tymi słowami piszę do ciebie. Gdy piszę do ciebie serce mi płacze bo nie wiem kiedy cię zobaczę. Może już zapomniałeś, lecz w mej pamięci tkwisz, tak mi się spodobałeś, twą twarz pamiętam do dziś, a w dowód, że pamiętam składam ten skromny list. Trzy róże w bukiecie są ozdobą, a list ten rozmową między mną a tobą. Pióro me pisze, a ręka drży a moje serce o tobie śni. Gdy weźmiesz do ręki mój list pomyśl, że stoję przy tobie, choć tak nie może być. Na ręce twoje składam ci serce moje. Ile razy oczka twoje, będą czytać pismo moje, tyle razy wspomnij, że ja kocham cię. Kiedy gwiazdy migocą na niebie, dzień styka się z nocą, a ja znów zasnąć nie mogę bo myślę o tobie. Myśli o tobie płyną a serce przelatuje jak ptak nawet nie wiesz... jak mi ciebie brak.

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 6 lutego 2009, 20:41
do szuflady lub do adresata
czytaj więcej , wejdź w poezję , potem pisz
przysłano: 6 lutego 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca