odmierzyłem myśli w cenie
by przyprawić babie rogi
i nie schodzić znów na dziady
przesadziłem z popieprzeniem
dobrze że mam cztery nogi
no i mordę od parady
której na dzień kobiet nie ma
tulipanów od sąsiadki
wykradanych jeszcze wczoraj
urodziłem się bo schemat
nie odżegnał się od matki
Polki nawet dla bachora
przesadziłem z popieprzeniem
dobrze że mam cztery nogi
no i mordę od parady
komu Grześka?komu?
auto- auto-? :D
by przyprawić babie rogi
i nie schodzić znów na dziady
przesadziłem z popieprzeniem' - frapujące :]
sprawnie napisane, ale u Ciebie zawsze czekam na niebanalne ujęcie tematu, który przestaje się wtedy wydawać banalny.