cierpliwie czekam
sny na jawie
do głowy przychodzą
w takich butach
a język
ma płaszcz jaszczurzy
***
cierpliwie czekam
miraże wspomnień
ucho igielne
wielo-błędów
śmiało przechodź
już czerwone
***
jestem
ćwiartką księżyca
na oślep
to sprawa gardłowa
Panie, ten baryton
kiedy się wyśpię poszukam w tym całości.
Reszta - milutka.
ten baryton - bardzo na plus , bardzo.
co do zmian racja.