masz skłonności samobójcze
to przez kompleks elektry
przyznaj sie byłaś wykorzystywana seksualnie
przez żądnego wrażeń wujka Stasia
teraz kiedy już wiem co nieco
przejdźmy do hipnozy
policzę do trzech a ty zapadniesz w stan nieświadomości
i będziesz mówiła to co każdy psycholog przyjmie z uśmiechem
pare traumatycznych wizji
trochę dziwnego seksu
mnóstwo poczucia winy strachu i koniecznie urojony przyjaciel
jestes jednostką nieprzeciętną
masz talent inteligencję i inne cechy człowieka sukcesu
brakuje ci tylko pewności siebie
ale to się da szybko załatwić wystarczy parę sesji grupowych
klub anonimowych czekoladoholików
i prywatne konsultacje ze mną
i tak skoczysz z mostu
albo podetniesz sobie żyły
masz to wypisane na twarzy wielkimi literami
przynajmniej daj mi skorzystać na swoim samobójstwie
za twoje pieniądze kupię sobie zestaw kosmetyków odmładzajacych
albo żelazko