chciałaś wiedzieć, znaki czasu
jakie to są meandry
ale był szyk przestawny
w każdym zdaniu
i pomieszałem zęby
z językiem łajdacznie
mówiłaś wiele porównań
jaki ze mnie metafor
teraz zostają :
paciorki modlitwy
twoje koronki na posłaniu
'i pomieszałem zęby
z językiem łajdacznie
mówiłaś wiele porównań
jaki ze mnie metafor'
opinio się uzasadnij :P
metafor jest świetny - dzięki szukałem.
a cierniowo, musi zostać żeby bolało,
i może być nawet do chrzanu, co mi tam :P