Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ichiae Lucsav
Harmonijne ukojenie
Harmonijne ukojenie
Ichiae Lucsav
Choć sztuka zaszyła się w Atlantydzie,
A krawiec wiesza sukienki na drzewie,
Dopóki chmury wiszą na bezwstydzie,
Dobrze jest w Niebie.
Lubię
Ichiae Lucsav
Wiersz · 9 grudnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści