Ewmacako

Narcyz

Trąbka pomysłu dupeczka

zachwycona kiepskimi problemami

Jajo sflaczałe idzie spać za nijakimi

Drzewa z trudem taboretują pościel

 

Słońce oczko zamyka ślepe

a drzwi piszą lampkę nocną w dzień

Brat pochwali mnie to wszystko tablicę

nie zamaże tamtego

 

Być jestem kiedyś czy

człowiek który dno pół

 

powstać dupa w głowie majaczy

zastać okiem całość albo

brać napełnić słone spouchwalenie

 

Stać się kurwa niepojetym czym

zostać usranym pokój miłość

 

Boże zielono mi się porobiło

pierdoła papierkiem czas roboty

niebiesko-analny strzał złoty

 

koniec prawdopodobiestwo dada

izm tramwaj

 

i chuj

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
Narcyz
Narcyz
Wiersz · 20 lutego 2009
anonim
  • estel
    Ojoj. Żeby tu chociaż była mantra jak "pierdolona era techno".
    Nie nazwałabym tego dadaizmem uświadomionym. Raczej przypadkiem. Do pomachania głową, ale wierszem to nie jest.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    Punk rock... wiersza nie znalazłem.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    ja nie wiem czy dadaizm można było kiedykolwiek zacnym zwać

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Jacek
    toz do dadaizmu to daleko temu tekstowi. Sama 'inność' nie nadaje imion tak zacnych.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Jak było to nie może być nieprawda :D

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Dadaizm? To było dawno i nieprawda.
    Mogę pożyczyć "Wykłady z polskiej składni", jeśli to pomoże.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    toż to puenta jest znakomita :D

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    no i mnie się nie podoba. lubię, gdy obrazy do czegoś prowadzą.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Jacek
    Toś się wygadał...nieźle

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    w stylu : wykrzyczałem co mnie boli,a głownie boli mnie dupa:)))

    · Zgłoś · 15 lat temu
Usunięto 1 komentarz