Krwawią kurwami kabarety
Robotnik rąbie raczej ręcznie
Episkopatów epitety
Wciskają wiernym między wiersze
Białe bidety bardziej bolą
Ostentacyjnie olewanych
Gdzieniegdzie gładko gęby golą
Ale apaszki zafajdane
Krwawią kurwami kabarety
Robotnik rąbie raczej ręcznie
Episkopatów epitety
Wciskają wiernym między wiersze
Białe bidety bardziej bolą
Ostentacyjnie olewanych
Gdzieniegdzie gładko gęby golą
Ale apaszki zafajdane
Nudno nie jest. :)
(:D:D:D:D:D)
kto mnie podkusił na kwitnienie?!
Episkopatów epitety'- ekstra : )
Mocny ten tekst jak ruska wódka, ale konkretny jak najbardziej. Zdecydowanie dobre ; )
dzięki Jaca:)