Rozpoczęły się pegazów migracje
Ku zdziwieniu muz podrygów i pieśni
Ku uciesze tych, co mych słów wariacje
Z bagien wynieśli.
Ichiae Lucsav
Wiersz
·
9 grudnia 2000
-
Kasiaczasami chciałabym móc zrozumiećwięcej