Słucham rocka, ty może nie,
Jak Ci nie pasi to przymknij się
Ja słucham rocka i słuchać będę zawsze
Bo z nim moje życie jest o wiele ciekawsze.
Słucham rocka, ty może nie,
Jak Ci nie pasi to przymknij się
Ja słucham rocka i słuchać będę zawsze
Bo z nim moje życie jest o wiele ciekawsze.
Nie będę słuchał innej muzy nigdy
Bo inna muza śmierdzi szczawiem
Co leży w trawie z własnym pawiem
bum tarara bum
(w tle, konferansjer)
- Panie łapią panów za rączki... I pana w kaszkieciku zapraszamy do zabawy. Tak jest, pan podejdzie do tej ślicznej damy w futerku... No nie wstydzić się, dalej!
Bo bardzo fajny jest dobry jazz
Kto go nie słucha ten jest frajerem
A inna muza jest dla mnie zerem
Dwadzieścia sekund, niezbyt wiele jak na napisanie "wiersza", nie sądzisz? Następnym razem przysiądź fałdów.
dobre jest indie, podobnie jak jazz
nie pogardzę czarnymi dźwiękami
więc wara ode mnie z tymi ręcami.
miód! jak nas natchło:D
Bo z nimi świat fajniutki jest
Wszystko dokoła takie słitaśne
Dorota umieść to na podcaście
:D
chociaż mnie wqrwia hip-hop i Jazz
to się nie wtrącam i nie marudzę
muzyka ponoć łagodzi ludzi
i może otworze Ci
ale musisz przyrzec mi
Że słuchasz rocka jak i my!