Jesteś intelektualną fabryką,
wiśniowym aromatem w mojej herbacie;
Naczyniami połączonymi,
Krzakiem bzu czy oleandru za moim oknem,
rezonansem duszy
Magnetyzmem który wprawia w drgania ciało
Drgania odbioru świata stycznych w fazie
w której nie obowiązuje logika
Liczbą urojoną Jesteś
ósemką na moich spodenkach
Jesteś
AngelicFruitcake
AngelicFruitcake
Wiersz
·
10 marca 2009
wyliczanka, która do niczego nie prowadzi. ani to wiadomo czy adresat ważny, ani czy się go obraża... nie, to zdecydowanie nie jest wiersz. to jest coś o niczym.
Jedyne, co pomysłowe to "ósemką na moich spodenkach" - przynajmniej dźwięczy.