Widziałeś kiedyś tęsknotę ... ?
Nie ... to spójrz na mnie
Spójrz mi prosto w oczy i powiedz co widzisz ...
Łzę ...? to nic ...
Teraz dotknij serca ... czujesz ?
Tak ... to ból,
Ból , który nie ustąpi.
Zobacz na usta ...
Spójrz ... one się nie uśmiechną
Nigdy ...
A teraz powiedz co Ty czujesz ...?
Nic .... ?
Smutek ... ?
Żal ... ?
No powiedz !
To przecież nie boli ...
Mówisz, że chcesz mojego uśmiechu ...
Daj powód,
Daj wiarę,
Zaufaj ...
... Ja i tak Ciebie kocham,
Za uśmiech,
Za sposób bycia,
Za wszystko
Wiem, że Cię kiedyś zobaczę
Dotknę ,
Przytulę ,
Poczuję Twego serca bicie ...
Teraz pomyślę o Tobie ...
O tym jak będzie ,
O nas ,
O wszystkim ...
I wiesz ... maluje mi się uśmiech,
A wraz z nim łzy spływają ...
:))
Co to za emotikonki na końcu?!
Te pytania retoryczne są bez sensu!
Skoro używasz interpunkcji, to po kiego używasz wielkich liter na początku wersów?
Źle użyte wielokropki
Przed wielokropkami nie sadzi się spacji
Nadsłowie
Apostrofy beznadziejne, zbyt przejrzyste
Bezsensowne anafory
Nieuzasadnione wykyrzyknienie
Pojedyncze wyrazy w wersach nei dają ardy stanowić o sile rzadnej linijki
Niekomsekwencja
Nieprzemyślane
Banalny temat
Przeżute na wszystkie sposoby
Utarte, wyświechtane frazy
Beznadzieje, tragedia, nic tylko się pociąć, co nie?