masturbacja z widokiem <i>czyli</i> komunikacyjny antyerotyk

modliszqa

bezdotykowe macanie wzrokiem
gdy bokiem
daje się objąć a-moll i d-dur
nietaktownym góra - dół góra - dół

nagle głębsze spojrzenie

z zanurzeniem
w cienie
penetracja gołym okiem
z nadzieją na spełnienie
zanim będzie przystanek
nim ucieknie spłoszona
i zatrzasną się drzwi

za zniesmaczoną lecz nieświadomą
że w łono
zdążyłeś wszczepić chip

modliszqa
modliszqa
Wiersz · 19 marca 2009
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    hm. jakoś tak nijak.

    bezdotykowe macanie wzrokiem
    gdy bokiem
    daje się objąć a-moll i d-dur
    nietaktownym góra - dół góra - dół- porównanie mastrubacji do gry na instrumencie? chyba było wiele razy, tak mi się wydaje.

    nagle głębsze spojrzenie

    z zanurzeniem
    w cienie
    penetracja gołym okiem
    z nadzieją na spełnienie
    zanim będzie przystanek
    nim ucieknie spłoszona
    i zatrzasną się drzwi- ooo, już ciekawiej, peel czy peelka masturbuje się w autobusie. ciekawa sytuacja, ale można by wymyślić bardziej odjechaną np. onanizm na lecącym smoku czy w butelce piwa : D

    za zniesmaczoną lecz nieświadomą
    że w łono
    zdążyłeś wszczepić chip- a to obecnie kojarzy mi się z filmikiem z jutuba o wszczepianiu podskórnych czipów.

    jak wspomniałem na początku jakoś tak nijak.

    · Zgłoś · 15 lat
  • modliszqa
    przyjmuję i dziękuję :D

    · Zgłoś · 15 lat
  • Marcin Sierszyński
    hihi. No nijaki. Ale wesoły. ; )

    · Zgłoś · 15 lat
  • modliszqa
    jaki nijaki ? :o no tak, panowie nie byli molestowani w środkach komunikacji miejskiej :D:D

    · Zgłoś · 15 lat
  • Marcin Sierszyński
    Bo ja zawsze stałem po tej drugiej stronie. ; )

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Bileciki proszę. :)

    · Zgłoś · 15 lat
  • estel
    Świeży w tym macaniu. Się podoba.

    · Zgłoś · 15 lat
  • modliszqa
    o jak miło, jedna kobieta :)

    · Zgłoś · 15 lat
  • Jarosław Jabrzemski
    Chip cip-cip.
    Nie lubię tego tekstu.

    · Zgłoś · 15 lat