Tu
przyszło nam się odnaleźć
to nasz pomysł na siebie
Gorzka Satysfakcja
Patrzymy na siebie z zawiścią i
trochę nudą...
tworzymy coraz to nowe bronie zagłady
i urządzamy rzeź winiątek
pozostaje tylko
Gorzka Satysfakcja
Niszczymy się nawzajem w
euforycznym
pościgu
za marzeniami.
Miliony umierają za nasz dojazd do pracy
z krwią na rękach pozostaje tylko...
Gorzka Satysfakcja
Meteoryty, tornada i pociski atomowe
codziennie rozbijają się o nasze głowy
niszcząc to co z takim trudem zbudowali
nasi przodkowie
pozostaje tylko
Gorzka Satysfakcja
napisałbym dłuższą wypowiedź, ale mi się nie chce; P
treść sama w sobie warta prze czytania