przypadkowa miss tego piątku
w ubikacji klęczy przed
na wysokości wzroku nie znajduję
żadnej poezji więc czerpię raz
korzyści z dwa niedocenianej
dotychczas trzy
matematyki
cztery
przypadkowa miss tego piątku
w ubikacji klęczy przed
na wysokości wzroku nie znajduję
żadnej poezji więc czerpię raz
korzyści z dwa niedocenianej
dotychczas trzy
matematyki
cztery
ale korzyści z matematyki olbrzymie.
Jaca - dziękować.
krótka forma,lecz co tu się rozpisywać nad poezją stosunków?
znakomicie:)
jeszcze raz ciekawe ujęcie tego piątku, prawie jakbym siebie czytał piątkowego :)