pod niesiony

Grzesiek z nick-ąd

po pierwsze zdrowie byłych żon
niewinny może rzucić kamień
kiedy się koty same drą
mądrym prawidło dobrym pamięć

 

niewinny może rzucić kamień

kiedy już głupich prawie nie ma

mądrym prawidło dobrym pamięć

na resztę czeka durny schemat

 

kiedy już głupich prawie nie ma

niech piją zdrowie pięknych pań

na resztę czeka durny schemat

pośród wybitych z rytmu braw

 

niech piją zdrowie pięknych dam

jeśli potrafią zwietrzyć klimat

pośród wybitych z rytmu braw

zamienią śmiech na szklankę wina

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 25 marca 2009
anonim
  • Marcin Sierszyński
    No Grzesiek, po czasie. : P
    Ale że to pierwsze warsztaty, wybaczamy. I będziesz wliczany do konkursu.

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Nie po czasie. Czytałem ten tekst na Wywrocie dwa, trzy dni temu, potem go jakoś wymiotło. Zresztą Grzesiek sam pisał, ze mu tekst wcięło :-) Więc nie ma czego wybaczać, tym bardziej, że pantum dobrze napisane :-)

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Było, było... I jest... bardzo fajne pantum.

    · Zgłoś · 15 lat
  • modliszqa
    mhm :-) zgrabne

    · Zgłoś · 15 lat
  • Justyna D. Barańska
    Grzesiek wcale nie był po czasie - chciałabym zauważyć, bo ten tekst czytałam już tu wcześniej. Wywrotek powinien po tyłku dostać za gubienie przyzwoitych tekstów, a pozwolenie rozmnażania się pokemonom.

    · Zgłoś · 15 lat
  • Marcin Sierszyński
    Kajam się. : )

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    co do zanikania tekstów,szczególnie moich,czuć gdzieś w powietrzu palec boży:D:D:D:D

    · Zgłoś · 15 lat