taka forma wiersza mi odpowiada nie narzekaj że źle ci
się czyta
że rozwlekłość treści sprawia rozproszenie twojej cennej uwagi
nie
ubieraj
mnie
we własne
koszule
nie chodzi o to aby wersyfikować rozczulanie się nad sobą
pastwić czy doszukiwać niezrozumienia
tematyką wiersza jest miłość podmiotu lirycznego do odbiorcy
o uczuciach mówię wprost lub wcale
kocham cię choć niewystarczającą ilością metafor
o uczuciach mówię wprost
upsK
upsK
Wiersz
·
27 marca 2009
tak Upsik - zwieksz czcionke z lekka D
Zafrapował wystarczająco, bym był za publikacją. Nie za butność, a za pomysł i wykonanie.
wprost lub wcale
kocham cię choć niewystarczającą ilością metafor - tu mnie masz najbardziej. :)