mam jabłuszko
skuś się i skurcz
skruszonego cię chcę
na kolanach
spiesz się i ciesz
że nie krzyżem cię karzę
i nie każę byś krzyżem legł
jak dzik
co dziki był
dziś leży u moich stóp
jego sierść
jak dzik
modliszqa
modliszqa
Wiersz
·
28 marca 2009
Prestidigitatorkę pozdrawiam najserdeczniej.