Może gdybym
męczyła koty
i zabijała biedronki
byłabym naprawdę
szczęśliwy dzieckiem
Bo Bóg stworzył
doskonałego
mężczyznę i mu taką
kobietę do pary
Ale idealnych dzieci
to nigdy nie było
o dzieciach bez tytułu
szydło
szydło
Wiersz
·
29 marca 2009
pozdrawiam :)
pierwsza faktycznie zbędna