dysocjacja

Jarosław Jabrzemski


fuga nas połączy
 
w próbie imitacji
wykrzyczymy różne prawdy jednym głosem
odbite od ścian pułapki
wrócą dysonansem

gdy czucie opaczne piętrzy interwały
z motywem czołowym
mur przebijam głową
wyruszam w podróż dookoła ciebie
wpadając w objęcia słodkiej dromomanii

bez wiary w powroty
fuga nas rozdzieli

przysłano: dzisiaj, 21:49

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry+ 3 głosy
Jarosław Jabrzemski
Jarosław Jabrzemski
Wiersz · 31 marca 2009
anonim
  • Paweł Lewandowski
    całkiem fajne.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Jarosław Jabrzemski
    Michał Do. ; czy gdybym nie popełnił drobnego nadużycia i jak rzetelny człowiek napisał "poriomania", zabrałby w psychotyczną wędrówkę?
    Nie lubisz mniej patologicznego włóczęgostwa?
    Dziękuję za akceptację.
    Z ukłonem serdecznie pozdrawiam.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Michał Domagalski
    Cóż. Na tak. Nie zabrał mnie, ale jest dobrze.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • modliszqa
    witaj :) piękny wiersz na wejsciu :)

    · Zgłoś · 15 lat temu