ciekawy przypadek
wspinania się bez wysiłku
może być wynikiem
uśmiechu kołyski
gorzej samemu
bez zaopatrzenia
każdy cały czas
pragnie wywołać lawinę
autopsja nowicjuszy
bywają osobniki płaszczące
zawsze omijają wspinaczkę
gdy pragniesz stać prosto
kolejna grupa
niedawno pragnęła
czyścić narody
i nadal by to czyniła
dopóki ktoś wyżej
ich nie wyczyści