zbyt wielu rzeczy nie wiem o bogu żeby nie mieć w nim wroga
jeśli czuję opór to między żebrami raz w roku w drugim
tygodniu grudnia kiedy świat otwiera żyły i wybucha światło
szybsze od kropli są myśli o księżniczce uwikłanej w noc
co noc
więzienie dookoła jedyna woda której nie mogę przepłynąć
modliszq: właśnie
Pan A: dziękuję
modliszq: dziękuję
vaka: dziękuję
pozdrawaim