zakład /pierwszy dla odbywających karę raz/

mercan

zbyt wielu rzeczy nie wiem o bogu żeby nie mieć w nim wroga

 

jeśli czuję opór to między żebrami raz w roku w drugim

tygodniu grudnia kiedy świat otwiera żyły i wybucha światło

 

szybsze od kropli są myśli o księżniczce uwikłanej w noc

co noc

więzienie dookoła jedyna woda której nie mogę przepłynąć

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
mercan
mercan
Wiersz · 12 kwietnia 2009
anonim