z dwóch spółgłosek niemych
i jednej samogłoski
nie nie nie
tak będzie gdziekolwiek
go nie będzie
umilknie wkładane w usta
za cichym przyzwoleniem
podzielimy się na pół
pomiędzy tych na i tych na nie
pewni swego
nie udowodnimy swoich racji
zegar będzie utykać
na co drugą sekundę
Czyżby wiersz bez sugestii poprawek? Eee, niemożliwe(ee).