panie by chciały po kieliszku
no dobra niech się wola dzieje
polej pan więcej panie Zbyszku
tego co jeszcze nie istnieje
niech kapie z ust przystojnym panom
i pięknym paniom niech się mieści
to co od dawna nazywano
i ciągle jeszcze nie ma treści
maj będzie wiedział przecież
raz w roku trzeba się rozliczyć
z tego co wszyscy gówno wiecie
a nie zmieściło się na kliszy
(I modliszq ma rację).
"raz w roku trzeba się rozliczyć"