mi ości II

Grzesiek z nick-ąd

panie by chciały po kieliszku

no dobra niech się wola dzieje

polej pan więcej panie Zbyszku

tego co jeszcze nie istnieje


niech kapie z ust przystojnym panom

i pięknym paniom niech się mieści

to co od dawna nazywano

i ciągle jeszcze nie ma treści


maj będzie wiedział przecież

raz w roku trzeba się rozliczyć

z tego co wszyscy gówno wiecie

a nie zmieściło się na kliszy


Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 15 kwietnia 2009
anonim
Usunięto 2 komentarze