Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ichiae Lucsav
Potęgowanie
Potęgowanie
Ichiae Lucsav
Dziś znowu siedzę pod potęgą
Wykładnik parzysty
Ja zawsze dodatni
Odpoczywam sobie
Bezpiecznie tu
Do przodu iść muszę
Przyszłość woła
I znów nie wiem, ile jestem warty.
Lubię
Ichiae Lucsav
Wiersz · 18 grudnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści