kiedy sztywny

Kuba Nowakowski

zakuta w szlafrok mówisz precz
moim pięciu palcom
każesz się chińską watą wypchać
i żebym nie merdał ogonem

ale ja nie jestem kulką z nosa
pojawiam się bo chcę i nie znikam na pstryk
trudno jest nabić chmurę na kolec
nie łatwo parę z pyska związać w supeł

a najtrudniej jest z ogonem

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 3 głosy
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 20 kwietnia 2009
anonim
  • ew
    dobitnie napisane z ironią, złością i pretensją.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Jarosław Jabrzemski
    Dlaczego pięciu? Fisting?
    Chiny słyną z produkcji szklanej waty - czyżby aż tak była okrutna, bo mści się za bolesną próbę penetracji?
    A tekst uroczy i w kwestii ogona masz rację; jest najtrudniej.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Kuba Nowakowski
    no właśnie ja też... to wie tylko Jejmość Ekscelencja

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    o! bingo! tylko nie wiem co z tą chińską watą.

    · Zgłoś · 15 lat temu