Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Anityam
dystymia
dystymia
Anityam
byle dalej od luster
ludzkich oczu
w embriony odosobnienia
tajnie strzeżonej paranoi
rzadko otwieram usta
by połknąć niedowierzanie
regularnie przyjmuję dawki
zobojętnienia
Lubię
Anityam
Wiersz · 23 kwietnia 2009
Marcin Sierszyński
Taki... no niemało banalny.
Lubię
·
Zgłoś
·
15 lat
estel
Co to są embriony odosobnienia?
Banalnie, zbyt banalnie.
Lubię
·
Zgłoś
·
15 lat
Anityam
dzięki
Lubię
·
Zgłoś
·
15 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Banalnie, zbyt banalnie.