Ostatnio oszalałam
mam dwie ręce z nudów
piasek przesypuję w drugą stronę
słońce biegnie do tyłu
wodę widziano tu w jednym stanie
nie pamiętam kiedy było
tak sucho i gorąco
Harmattan
zawieje dziś z południa
Klepsydrama
M.
M.
Wiersz
·
25 kwietnia 2009
Bardzo dobry tekst.
Serdecznie pozdrawiam.
Dziękuję za tę ocenę, ogromnie dużo dla mnie znaczy.
Ktoś wie komu mam dziękować : P
mam dwie ręce z nudów" podoba mi się strasznie : )
Dziękuję za wszystkie pochwały, niezasłużone co prawda i ja wiem swoje! ;)
wiersz przyjazny dla zmęczonego oka - maksimum w minimum. pozdrawiam serdecznie.