aneczka lub może i inne i starsze może

kostroma

dziewczynka dawno już zdjęła spódniczkę
zaczęła podwijać bluzkę do szafki sięga ledwie
przecież dziecko jeszcze a niechże się pobawi wstydu
się nauczy od jednej z siedmu sióstr starszych

zrucisz to gnoju

tatuś nerwowy jest ale ma rację zawsze przecież
ania ciągnie szarawą płachtę
tam coś pachnie pewnie ładne kolorowe
a niechże wyleje to się nauczy

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 3 głosy
kostroma
kostroma
Wiersz · 27 kwietnia 2009
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    świetny wiersz,pozdrawiam,zapraszam do mnie nie piszę świetnie,ale może coś sobie wybierzesz

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    Po znajomości Cię opublikuję. : P

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • kostroma
    gdzieniegdzie się i zrucisz powie. raz na czas, zatem nie literówka!

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    że ja tak współcześnie: szacun. ale... "zrucisz"? literówka, czy ja nie rozumiem po prostu?

    · Zgłoś · 15 lat temu