o dorastaniu

Carolineee_15

zniknęły kolorowe obrazki na ekranie
szare twarze z uśmiechem tak szczerym
aż łzy wyciska. przestań kłamać że tak musi być.
zabawnie jest mówić o wiośnie z kasztanem w ręku.
za dużo. za dużo niepotrzebnych słów. jeden uklęknie
reszta nie będzie pamiętać uśmiechu

w końcu i tak wszyscy zapłaczą. z pokorą twierdząc
że wszystko było kropką nad i pomiędzy ziemią

a Niebem

Carolineee_15
Carolineee_15
Wiersz · 28 kwietnia 2009
anonim
  • Grzesiek z nick-ąd
    "są" z drugiego wersu do wywalenia
    reszta sie podoba:)

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Przemyślałbym pointę/puentę.....................bo nazbyt znany finał :-)

    · Zgłoś · 15 lat
  • Carolineee_15
    wiem wiem.. postaram się to zmienić. :)

    · Zgłoś · 15 lat
  • Michał Domagalski
    A dla mnie całość na nie. Cóż. Jakoś nie wychodzi poza naiwność wierszykową. Puenta faktycznie najsłabszym punktem.

    · Zgłoś · 15 lat
  • Marcin Sierszyński
    Miejmy nadzieję, że następny będzie lepszy. : )

    · Zgłoś · 15 lat