Otrzymuję od Was wiele rzeczy,
ale jedna jest taką, co zawsze mnie cieszy.
To Wasza Miłość, któej nie potrafię opisać słowami,
dlatego obiecuję, że będę Was kochać całymi latami.
Miłość
Magdalena-Megi
Magdalena-Megi
Wiersz
·
7 maja 2009
vakę czytaj:P
Wasza Miłość - a to dlaczego z wielkiej? myślę, że takie pisanie przysługuje ludziom, którzy mają już jakiś pogląd w sprawach wyższości pewnych spraw nad innymi, dlatego używają wielkich liter do ich wyróżnienia.
całość - dobra do wpisania znajomym do pamiętnika, ale to jeszcze nie poezja, prawda?