Fajne tylko twarz na zdjęciu
krzywa nie chce nie wiedzieć
co trzeci nie powiedzieć
same kurwy i złodzieje ja nie wiem
mały pomocnik szatana grasuje
na plantach wypierdolić nie taka
prosta sprawa gdy ktoś
nie potrafi zaprzestać sponiewierania
to wszystko twoja
wina i nasze pragnienie rozsiane
trzeba siać! siać! i siać jeszcze jedno
siać yhy yhy
się zakaszlałem i wykasztaniłem
wprost do Wielkiego Ucha porozmawiałem
z Wielkim Bratem i zapiąłem rozporek
koniec i kropka kto nie czytał
ten cnotka