poranek z twojego okna wygląda
jakby mu ktoś zamknął drzwi przed nosema chodnik
jakby mu ktoś nasrał
przez ciebie pięć złotych w kieszeni bilet
na Witosa gdzie są kobiety a gdzie
nie ma
zasad
taksówek też
poranek z twojego okna wygląda
jakby mu ktoś zamknął drzwi przed nosem
Ps: którego Witosa?