Literatura

pamiętasz ... (wiersz)

modliszqa

maj 2007 , później był tryptyk

... chciałyśmy nadgonić

leśne ścieżki mrowiska
cierpkie jabłka w pobliżu stacji
pomimo września

cienie i równie im długie rozmowy
aż się zlewały z mleczną drogą
sięgając w kolejne wrześnie

i przyszedł maj
zakwitł makami
za wcześnie

 


wyśmienity 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
modliszqa
modliszqa 12 maja 2009, 22:30
dxzięki grzes :*
tussilago 14 maja 2009, 09:07
Bardzo. Świetny i tryptyk, i ten wiersz. Obrazy...
Latte
Latte 14 maja 2009, 09:46
jak wyżej :)
Jarosław Jabrzemski
Jarosław Jabrzemski 14 maja 2009, 21:01
Cacy!
MajaK
MajaK 14 maja 2009, 21:29
....piękny wiersz....smutny...ale pełen ciepłych wspomnień........
3EYE
3EYE 6 sierpnia 2009, 21:32
os sorka, niechcący ta ocena miała być wyższa. ;p
przysłano: 12 maja 2009 (historia)

Inne teksty autora

polny erotyk
modliszqa
wiem że
modliszqa
potajemnie
modliszqa
życie
modliszqa
Wy
modliszqa
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca