Podróż do Aten

Ichiae Lucsav

Ach! Dziwne są wyroki przeznaczenia
Choć na podróży spędziłem trzy lata
Ty, zanim wreszcie stanąłem w Atenach
Każesz mi wracać.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 11 głosów
Ichiae Lucsav
Ichiae Lucsav
Wiersz · 4 stycznia 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Pati
    gówniana praca

    · Zgłoś · 17 lat temu