Me serce jest Twoje;
Czy ja Twe dostanę?
Bo kocham je szczerze
I nie wiem
Czy kiedyś przestanę.
Me serce
Kinia
Kinia
Wiersz
·
21 maja 2009
-
Anonimowy UżytkownikŁeeejezu Kinia dziecko drogie. No fajnie że kochasz tylko nie wiem, czy to wystarczy, aby to co napisałaś nazwać wierszem. Może poczytaj innych, potrenuj, przypatrz się i może wtedy, co?
-
ewzacznij najpierw czytać poezje , potem przejdź do jej pisania
-
weronisiaco???... ten wiersz jest świetny.... ale wy jesteście zamuleni.... O ŻAL MI WAS....