wy pici

Grzesiek z nick-ąd

 kac kiedyś musi odejść

choć go dokarmiam raz na dobę

przecież on jeszcze nie jest człowiek

choć bije wszystkich na mą głowę


chciałem wam zwymiotować grzechem

i tym co Misiek wie dokładnie

ale się życie samo niesie

i obaj już jesteśmy na dnie


tyle że on powstanie z martwych

dla mnie niestety braknie czasu

takie rozdali karty

że są walety

nie ma asów

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 24 maja 2009
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    mówisz, że musi?
    no pewnie musi. to znaczy na pewno. tylko powiedz jeszcze, czy jest mozliwość, żeby to nie było bumerangowe odejście? :/

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    "tyle że on powstanie z martwych
    dla mnie niestety braknie czasu
    takie rozdali karty
    że są walety
    nie ma asów"


    no ta strofa do generalnego przekopania!

    · Zgłoś · 15 lat
  • Carolineee_15
    smutny wiersz. tylko z końcówką się nie zgadzam.
    po za tym to jest okeej :)

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    końcówki są warte:)

    · Zgłoś · 15 lat
  • Justyna D. Barańska
    na waleta, w sensie w stroju Adama?

    · Zgłoś · 15 lat
  • Marcin Sierszyński
    Ojejku. Okolicznościówka, niewiele wartości ma dla mnie. Zwymiotować grzechem oraz rozpoczynanie wiersza od kaca stawia sprawę na przegranej pozycji (z mojej pozycji).

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    takie...myślenie o wszystkim i o niczym. krótko i nudno.

    · Zgłoś · 15 lat
Usunięto 1 komentarz