Kwiaty

NiemeN

Ponad wszystko kocham kwiaty,
Takie ciepłe są, wesołe,
Choć ich nigdy nie widziałem,
...bo zajętą miałem głowę!
Jednak ciągle oń myślałem,
tylko sercu znać nie dałem,
A one ciągle wołały:
"Przyjdź do nas, przyjdź do nas"

 

Oceń ten tekst
NiemeN
NiemeN
Wiersz · 28 maja 2009
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    taką poetykę można określić jednym słowem: pitolenie.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • annabell123
    trzydziestolatek tez kocha kwiaty.... ;) a co...

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    normalnie widziałem, że napisał to prawie trzydziestolatek

    · Zgłoś · 15 lat temu