Otchłań

NiemeN

A wtedy otchlań otworzy się przed Tobą,
Pomyślisz, że to koniec,
a to tylko początek.
Nie wolno ci przejść spokojnie
bez niczego w twej głowie,
Musisz mysleć, bo ci karzą,
nie tylko o sobie.
Jestes poteżny, potrafisz,
nie złamie cię słowo
najwyżej swe blizny
poniesiesz w nieznane.

 

NiemeN
NiemeN
Wiersz · 29 maja 2009
anonim
  • Ir
    "Musisz mysleć, bo ci karzą,"...ech, gdyby kazali to pewnie inaczej by ten tekst wyglądał

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    niczego tu po mnie:(

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    zastanawiam się, kogo autor czyta, że potem wypisuje takie bzdury. w tak nudny sposób.

    · Zgłoś · 15 lat