Kuszący i opanowany przepraszam
Tak mało czasu Ci poświęcam nad ranem
Nigdy nie zapomnę w moim śnie
Mężczyzna z głową wilka
Spokoju nuta w głosie
Oczy głębokie i jednocześnie puste
Spaceruję tonę marzę
Twoim spojrzeniem głosem dotykiem
Swoją wyobraźnią śnię
Mój Piękny Śnie
Pan Sen
miss jones
miss jones
Wiersz
·
1 czerwca 2009
Dwa pierwsze wersy kładły się nadzieją na ciekawy cdn...a tu plaża...mój piękny śnie...
poza tym sprawa wielkich liter - też używane bezsensownie, skoro interpunkcji nie ma. "Ci" itp. z wielkiej przynależą do formy listu, która tutaj jednak się nie pojawia.