Literatura

" Przyjaźń:)*" (wiersz)

Dosia

                      "Szkoła nas złończyła,

                       szkoła nas rozłończy,

                       ale nasza przyjaźń nigdy

                       się nieskończy"

                     

                         "Nie ten kto z Tobą tańczy,

                        nie ten kto z Tobą się śmieje,

                        lecz ten kto z Tobą płacze

                        jest twym przyjacielem"


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
bajkonur
bajkonur 2 czerwca 2009, 10:59
świtny wierszyk do pamiętniczka gdyby nie ten OKROPNE BŁĘDY W PIERWSZEJ STROFIE!
Ir
Ir 2 czerwca 2009, 13:18
I co to ma być ? Kpiny? www.pele-mele.pl/ranking/index/page/6.html
Szanowno Administracjo, już taki "słowotok[poetycki" nie tak dawno tu był.
balrog 2 czerwca 2009, 13:53
Brzydko pardzo pszydgo...
Jacek
Jacek 3 czerwca 2009, 10:04
To się nadaje pod szubienicę. Jak ja nie lubię nie swojej pracy...uhhhh
przysłano: 1 czerwca 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca