Moi Przyjaciele

CREEDka

Mieli przychodzić i mnie pocieszać
Mieli pamiętać i kochać
Mieli żałować, że tak a nie inaczej
Mieli mnie wspierać

Zostawili mnie samą ze strachem
Zostawili mnie z bólem
Nie interesowali się tym wiele

Moi Przyjaciele
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 15 głosów
CREEDka
CREEDka
Wiersz · 11 grudnia 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    yhY:-)
    Taki sobie ten "wierszyk":-)

    · Zgłoś · 17 lat temu