Co robię z nienawiścią

Koniczyna

Niszczę nienawiść w zarodku
Depczę ciężkimi buciorami zanim otworzy małe błękitne oczka
Duszę gołymi rękami zanim zdąży nabrać powietrza
Tnę maleńkie ciałko nim do końca się ukształtuje
Czy jestem okrutna?

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 7 głosów
Koniczyna
Koniczyna
Wiersz · 12 grudnia 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonimowy Użytkownik
    Bardzo fajny tekst choć ma kilka lat

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • embarkakao
    zajeświetne!!! 6+!!!
    tylko, czy to logiczne, ze Twoja nielogiczna część duszy,która jest w każdym z nas, nienawidzi nienawiści?....

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Kasiulka
    Według mnie tekst spoko!

    · Zgłoś · 20 lat temu