Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Koniczyna
Co robię z nienawiścią
Co robię z nienawiścią
Koniczyna
Niszczę nienawiść w zarodku
Depczę ciężkimi buciorami zanim otworzy małe błękitne oczka
Duszę gołymi rękami zanim zdąży nabrać powietrza
Tnę maleńkie ciałko nim do końca się ukształtuje
Czy jestem okrutna?
Lubię
Koniczyna
Wiersz · 12 grudnia 2000
Kasiulka
Według mnie tekst spoko!
Lubię
·
Zgłoś
·
20 lat
embarkakao
zajeświetne!!! 6+!!!
tylko, czy to logiczne, ze Twoja nielogiczna część duszy,która jest w każdym z nas, nienawidzi nienawiści?....
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Anonimowy Użytkownik
Bardzo fajny tekst choć ma kilka lat
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
tylko, czy to logiczne, ze Twoja nielogiczna część duszy,która jest w każdym z nas, nienawidzi nienawiści?....