ty

Kasia Michalska

jestes cisza w moim sercu,
drobiazgiem niewinnym,
drobinka bezcenna...

nicoscia niezastapiona,
wlozona w koperte mojego serca
z napisem:
-nie karmic owocem zakazanym
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
Kasia Michalska
Kasia Michalska
Wiersz · 12 grudnia 2000
anonim