...

Indiangirl

Biel anielich skrzydeł uwiodła mą duszę
Czerwień wtopiła się w serce
To ty władca kolorów zabrałeś mi tęczę.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 7 głosów
Indiangirl
Indiangirl
Wiersz · 15 grudnia 2000
anonim