Kiedy nikt nie widzi

Koniczyna

Płaczę
Kiedy nikt nie widzi
Kiedy nikt nie widzi
Umieram
Sięgam po nóż, sznur, cokolwiek
Kiedy nikt nie patrzy
A potem witam nowy dzień
Uśmiechem pożółkłych zębów
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 10 głosów
Koniczyna
Koniczyna
Wiersz · 15 grudnia 2000
anonim