„ O przeszłości .. która nadal we mnie żyje ..”

Aśka - SpiNecZka

14.XI.2000



Dlaczego TAK reagujesz ?
Dlaczego nie chcesz się zmienić ?
Przecież zależało Ci na mnie ..
Nie przeszkadzało Ci to jednak,
by TAK mnie ranić !!!
Każde Twoje zdanie ..
Każdy wyraz, sylaba czy głoska ..
Tak ! Właśnie z Twoich ust płynęły ..
Czułam .. jak gdybyś ..
... bił mnie .. PO TWARZY !
Czy wiesz jak boli, gdy
ukochana osoba zabiera Ci klucz do drzwi,
które otwieraliście
ZAWSZE razem ?
... gdy nawet nie pozwoli przejść Ci przez
próg..
OCZYWIŚCIE, że NIE
Ja NIGDY nie zatrzasnęłam Ci
NASZYCH drzwi ..


Aśka - SpiNecZka
Aśka - SpiNecZka
Wiersz · 14 grudnia 2000
anonim
  • asia
    Super, super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!

    · Zgłoś · 21 lat temu